HORARI: OBERT DIMARTS I DIMECRES (DOMICILI I RECOLLIR), DIJOUS DE 19:30-23:00, DIVENDRES, DISSABTE 19:30 a 23:30 I DIUMENGE DE 19,30-23:00
C/Once de Setembre,3 Molins de Rei 08750
tel. 936801792mov. 638726151
ALERGENOS: díganos sus alergias y les asesoraremos con nuestro personal, también tenemos disponible nuestra hoja de alergenos en la entrada.
HOJA DE ALERGENOS:
BASE DE PIZZA: GLUTEN PALILLOS DE MAR /SURIMI: CRUSTACEOS BASE PIZZA SIN GLUTEN: TRAZAS DE HUEVOS, FRUTOS DE CASCARA, SOJA Y PROTEINAS DE LECHE
POSTRES: NUESTROS POSTRES SON DE PREPARACION ARTESANAL Y DE PREPARACION DIARIA, PUEDEN VARIAR EN EL MENU.PREGUNTEN A NUESTRO PERSONAL LA EVENTUAL PRESENCIA DE ALERGENOS EN NUESTRAS PREPARACIONES, CUALES LACTEOS, ALCOOL, FRUTOS SECOS, CACAHUETES, ETC…
POSTRES HABITUALES EN LA CARTA: TARTA PERA E RICOTTA: LACTEOS Y FRUTOS DE CASCARA TIRAMISU: LACTEOS Y FRUTOS DE CASCARA HELADOS VEGANOS: FRUTOS DE CASCARA Y CACAHUETES
FULL DE AL·LÈRGENS:
BASE DE PIZZA: GLUTEN PALILLOS DE MAR / surimi: CRUSTACEOS BASE PIZZA SENSE GLUTEN: TRACES D'OUS, FRUITS DE CLOSCA, SOJA I PROTEÏNES DE LLET
POSTRES: ELS NOSTRES POSTRES SÓN DE PREPARACIÓ ARTESANAL I DE PREPARACIÓ DIÀRIA, PODEN VARIAR AL MENU.PREGUNTEN AL NOSTRE PERSONAL L'EVENTUAL PRESÈNCIA D'AL·LÈRGENS A LES NOSTRES PREPARACIONS, QUALS LACTIS, alcohol, FRUITS SECS, CACAHUETS, ETC ...
POSTRES HABITUALS A LA CARTA: PASTÍS PERA I RICOTTA: LACTIS I FRUITS DE CLOSCA TIRAMISU: LACTIS I FRUITS DE CLOSCA,OUS GELATS vegans: FRUITS DE CLOSCA I CACAHUETS